6. izdanje DA! festivala!

6. DA! Festival, koji organiziraju studenti arhitekture i dizajna Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, ovaj će se put održati u duhu vremena i prilika koje nas okružuju – u online formatu. Festival počinje 15. siječnja i traje do 24. siječnja, a ugostit će mnogobrojne zanimljive predavače, nekoliko radionica, te na webu predstaviti izložbu studentskih radova iz područja arhitekture i urbanizma, dizajna i umjetnosti.

Ovogodišnje izdanje festivala organiziraju studentice Nola Bokun, Romana Dusper, Gita Grah, Luciana Medić, Ana Nikšić i Rea Novaković Matošić kao dio organizacijskog tima, te studentice Silvia Marinčić i Tana Jeić kao dio dizajnerskog tima, u suradnji sa Studentskim zborom Arhitektonskog fakulteta (SZAf) te Klubom studenata arhitekture i dizajna (KSAD).

Pristup predavanjima i izložbi, kao i ranijih godina, slobodan je. Možda nećete morati prošetati do Kačićeve 26, već na svojem računalu ili mobitelu imati instaliranu Zoom aplikaciju, ali duh festivala i zanimljiva i korisna predavanja neće se promijeniti.

Puni program možete pronaći na linku: https://www.da-festival.com/program.

Predavanja će se održati putem ZOOM platforme, a pristup svakom predavanju možete pronaći na našoj službenoj stranici: https://www.da-festival.com/predavanja.

Na predavanja se ne treba prijavljivati, već je samo potrebno priključiti se putem ZOOM-a.

15. siječnja 2021. otvorit ćemo našu studentsku izložbu sa studentskim radovima iz područja arhitekture, urbanizma i krajobrazne arhitekture, dizajna vizualnih komunikacija, industrijskog dizajna, likovne i dramske umjetnosti te tekstilnog dizajna.

Najbolji radovi bit će odabrani od strane našeg stručnog žirija, a na službeno proglašenje najboljih radova možete se priključiti 24. siječnja. Više informacija o našem žiriju možete pronaći na linku https://www.da-festival.com/.

Nagrađeni radovi bit će krajem veljače izloženi u Otvorenoj galeriji Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Za više informacija kontaktirajte nas putem mail adrese dafestival.info@gmail.com te nas zapratite na društvenim mrežama (ig: @da.festival, fb: DA festival).