Godišnja izložba radova studenata Studija dizajna 2019/20 – online!

Godišnja izložba radova studenata Studija dizajna 2019/20 – online!

Ove godine Studij dizajna svoju Godišnju izložbu radova organizira online. Na izložbi će biti predstavljeni radovi s kolegija Projektiranje na odjelu Vizualnih komunikacija i Industrijskog dizajna, Tipografija, Fotografija, Crtanje, Akt, Ilustracija, Grafičke tehnike, Scenografija, Interaktivni mediji te Dizajn interakcija, nastali u akademskoj godini 2019./2020. Godišnja izložba ujedno je i dio programa Smotre Sveučilišta i Dana otvorenih vrata.

Prošle je godine Studij dizajna slavio 30 godina postojanja, stoga je Godišnja izložba djelomično posvećena temi 'Budućnost sjećanja', u sklopu koje se predstavlja što se i na koji način pamti odnosno zaboravlja vezano za početke Studija dizajna, ali i njegovo promišljanje za budućnost, kao i općeniti odnos prema memoriji.

Dio radova izlazi izvan tematskog okvira Godišnje izložbe, a predstavlja radove nastale u sklopu različitih kolegija preddiplomskog i diplomskog programa Studija dizajna, koji omogućuju široj javnost upoznavanje s kreativnim pedagoškim procesima i njihovim rezultatima, te služe kao poticaj budućim dizajnerima da već i u ranoj fazi svoga stvaranja uistinu stvaraju za konkretnu publiku, kako stručnu tako i širu javnost.

Radove možete vidjeti na sljedećem linku:
https://www.studijdizajna.com/content/radovi