Studenti dizajna nagrađeni na Vizionaru 2019. – pobjednici case-a Zagrebačke banke su Erik Burić i Nikola Heged!

Studenti dizajna nagrađeni na Vizionaru 2019. – pobjednici case-a Zagrebačke banke su Erik Burić i Nikola Heged!

Na ovogodišnjem Vizionaru – najvećem studentskom natjecanju iz područja dizajna, participirali su i studenti Studija dizajna te osvojili četiri nagrade. 

Tema ovogodišnjeg natjecanja je bila branding i studenti su mogli odabrati dva projektna zadatka – Styria media grupe te Zagrebačke banke.

Zagrebačka banka u zadatku #DoWhatMatters in a search for Talents tražila je od studenata kreativno osmišljavanje vizualnog identiteta kampanje kojim će se poduzeće predstavljati, dok je Styria media grupa u svom zadatku tražila redizajn vizualnog identiteta Styria: SCOOL Akademije.

Natječaj je trajao od ožujka do kraja svibnja te su tijekom tog razdoblja studenti imali podršku i raznih partnera natjecanja: 404, FIVE, Nanobit, I to nije sve i NIVAS.

31. svibnja 2019. održana je završnica natjecanja u kreativnoj agenciji I to nije sve! gdje su članovi žirija bili i pozvani nastavnici sa Studija dizajna: Ivan Doroghy, Romana Kajp, Marija Juza, Tomislav Vlainić i Veljko Žvan.

Prvu nagradu za zadatak Zagrebačke banke osvojili su naši studenti Erik Burić i Nikola Heged dok su drugo mjesto dobile naše studentice Josipa Petrov i Tea Sinovčić.

U drugom zadatku, Styria: SCOOL Akademija, drugo je mjesto pripalo također studenticama Josipi Petrov i Tei Sinovčić, a treće studentu Tomi Keziću.

Prva tri mjesta osvojila su novčane nagrade i stručnu praksu u agenciji McCann Zagreb.